Tvrtka “BGS elektrika d.o.o.”Osnovana je 1993. godine u Slavonskom Brodu te zapošljava stručan i kvalificiran kadar.

Od samog osnivanja bavimo se izradom elektrotehničkih instalacija jake i slabe struje na stambenim, poslovnim i raznim industrijskim objektima na prostoru RH, te za automobilsku industriju i šinska vozila na području SR Njemačke, gdje se dodatno bavimo montažom i puštanjem u rad dizala (liftova) za više europskih proizvođača.

Naša suradnja s partnerima i investitorima proteže se od ugovaranja, projektiranja, proizvodnje, montaže, instaliranja, ispitivanja, puštanja u pogon i održavanja elektrotehničkih instalacija jake i slabe struje.

Takvom cjelovitom ponudom investitorima nastojimo olakšati ugovaranje i nadzor nad odvijanjem radova, a naprednim tehničkim rješenjima svih njihovih zahtjeva, dijelom utemeljenima i na vlastitom iskustvu i razvoju, osiguravamo dobru zaštitu njihova ulaganja.

Nastojeći se usmjeriti prema svjetskom tržištu, poslovanje smo uskladili s njegovim mjerilima, a da pri tom ne zanemarujemo potrebe i očekivanja domaćeg tržišta.

Kod partnera i investitora trajno povjerenje u našu stručnost i poslovnost izgrađujemo poštivanjem dogovorenih rokova, kvalitetom izvedenih radova, pravovremenim puštanjem u pogon, brzim servisnim intervencijama, i naročito – otvorenom komunikacijom. Na temeljima takvog odnosa nalaze se podrška stalnom usvajanju novih znanja te poticanje kreativnosti i vlastite inicijative zaposlenih.

Njegovanje obostrano korisnih odnosa s partnerima i investitorima, pravovremeno prepoznavanje i rješavanje njihovih problema, suradnja s inozemnim tvrtkama, te konstantno obrazovanje i usvajanje novih znanja osiguravaju nam trajno rastući udio u ovom tehnološki naprednom, prema budućnosti usmjerenom području.


 

Temeljni kapital: 421.400,00 kn | uplaćen u cijelosti | MB: 0475114 | OIB: 91792295423 | Trgovački sud u Slavonskom Brodu br. MBS: 050003321 | Član uprave: Antun Sabolski